Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αν αυτό δεν είναι ωραίο, τότε τι είναι;Ξέρετε πιο είναι το λάθος σας;

Ψάχνεται τον έρωτα σε πολλούς ανθρώπους. Μιλάτε, βγαίνετε, φλερτάρετε, με τρία, τέσσερα, πέντε άτομα ταυτόχρονα. Μα φίλε δεν είναι αυτό έρωτας. Έρωτας είναι ένα πρόσωπο, μέσα σε χιλιάδες στιγμές. Ένα πρόσωπο που όταν το σκέφτεσαι θα σου κόβετε η ανάσα. Ένα άτομο που όταν δεν μιλάτε, θα σου λείπει, δεν θα βρίσκεις καταφύγιο σε άλλες αγκαλιές και σε άλλα παράθυρα συνομιλιών.

αν ήταν να είναι έτσι ο έρωτας να μου το λεγατε.

εγώ ήθελα να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε μαζί, αγκαλιά στο κρεβάτι.
και να σου φέρνω πρωινό ή ας μου φέρνεις και εσύ. να πηγαίνεις για μάθημα και το ίδιο να κάνω και εγώ. να σε παίρνω τηλέφωνο μόλις τελειώνω και να σε ρωτάω τι θα φας για μεσημεριανό και να χαίρομαι που προσέχεις τον εαυτό σου, και θα σε προσέχω και εγώ. 
(όχι αυτήν την στιγμή όμως, γιατί είμαι για καφέ με τους φίλους μου) και χαίρεσαι που βγαίνω με τους φίλους μου και ξέρεις ότι αυτούς τους διάλεξα πριν από εσένα και χαίρεσαι που δεν είμαι προσκολλημένος μόνο πάνω σου. δεν σε πνίγω, σε αφήνω να ανασαίνεις. γιατί είχες ζωή και πριν από εμένα, εγώ απλά θέλω να στην κάνω λίγο πιο όμορφη. και ελπίζω να κάνεις και εσύ το ίδιο.

και περνάει η ώρα και έρχεσαι για καφέ μετά το διάβασμα.
-το βράδυ θα πάμε κινηματογράφο?

και ξέρω ότι η σχέση μας δεν είναι πληκτική
και σ' αγαπάω για αυτό...
..αγαπάω μόνο εσένα όμως

και ξέρω ότι με κάνεις ευτυχισμένο
και ελπίζω να σε κάνω και εγώ

και για έμενα αυτό είναι έρωτας
και εύχομαι και για όλους εσάς έτσι να είναι ο έρωτας

ερωτευτείτε , χανόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου